Volg ons

Contact

Dierenopvang Maasland

Aengelbertlaan 30
5342 LA Oss
Telefoon: 0412-638497

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van
11:00 t/m 15:00 uur

Zaterdag van 11.00-16.00 uur

Op zon en feestdagen zijn wij gesloten

Huisregels

dossiernummer: _________________

U heeft zojuist een nieuwe huisvriend/vriendin opgenomen, gefeliciteerd hiermee. Wettelijk gezien bent u de nieuwe eigenaar van het dier en vervallen alle rechten en plichten van Dierenopvang Maasland. Onze huisregels zijn onderdeel van de koopovereenkomst, u tekent voor het op de hoogte en akkoord zijn met onderstaande punten.

  1. Het dier is voorzien van een vaccinatieboekje/ dierenpaspoort met daarin vermeld: UniekBedrijfsNummer 2228165, signalement van het dier, vaccinatie gegevens en transpondernummer. Het dier is geregistreerd bij databank Stichting Chip, bewijs hiervan vindt u bij het vaccinatieboekje/ dierenpaspoort.

 1. Mocht het dier binnen 14 dagen na aankoop ziek worden dan heeft u de mogelijkheid om de, aan het asiel verbonden, dierenarts te consulteren. U dient hiervoor contact op te nemen met de dierenopvang alvorens het bezoek aan de dierenarts. Indien u op eigen initiatief, of een dierenarts consulteert die niet aan het asiel is verbonden, kan het asiel geen kosten vergoeden. Indien u in het weekend onze dierenarts bezoekt wordt niet het volledige consulttarief vergoed.

 2. Voor bepaalde dieren geldt dat zij voor plaatsing eerst nog bij onze dierenarts op consult moeten. U mag hiervan afzien maar dan vervalt de gezondheidsgarantie zoals vermeld in punt 4.

 3. Volwassen katten zijn geneutraliseerd, mocht u voor een kitten hebben gekozen dan heeft u bij aankoop een doorverwijs ontvangen met daarop vermeld in welke maand u het kitten kan aanbieden voor kosteloze neutralisatie bij de, aan het asiel verbonden, dierenarts. Men is verplicht om aan de oproep voor neutralisatie gehoor te geven.

 4. Een kat is van nature een in vrijheid levend dier wat de behoefte heeft om in volledige vrijheid naar buiten te kunnen. Indien u ervoor kiest om de kat in zijn/haar vrijheid te beperken kunnen er gedragsproblemen ontstaan.

 5. U dient een kat vanaf de opvang naar huis te vervoeren in een deugdelijke transportmand. Indien u een hond heeft gekocht draagt u er zorg voor dat hij aan een deugdelijke halsband en lijn naar huis wordt vervoerd.

 6. Uitzonderingen op de huisregels zijn alleen dan van toepassing indien zij hieronder vermeld en door beide partijen ondertekend zijn.

 7. U bent verplicht om u te legitimeren voordat wij een dier aan uitleveren.

  Ruimte voor opmerkingen:
  ___________________________________________________________________
  ___________________________________________________________________
  ___________________________________________________________________
  ___________________________________________________________________


  Oss, …….-…....-2015                                                Oss,…....-…....-2015

  handtekening koper                                                  handtekening dierenopvang