Volg ons

Contact

Dierenopvang Maasland

Aengelbertlaan 30
5342 LA Oss
Telefoon: 0412-638497

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van
11:00 t/m 15:00 uur

Zaterdag van 11.00-16.00 uur

Op zon en feestdagen zijn wij gesloten

Brutale poging tot inbraak bij opvang.

Brutale poging tot inbraak bij dierenopvang!
Dierenopvang Maasland is in de nacht van zondag 19 op maandag 20 oktober het slachtoffer geworden van een schaamteloze poging tot inbraak. Een of meerdere personen hebben geprobeerd om via het dak van de opvang het gebouw binnen te komen! Gelukkig zijn zij niet verder gekomen dan een poging tot, maar ze hebben hiermee wel flinke schade aan het dak veroorzaakt. Ook aan de binnenzijde van het dak van het gebouw is braakschade. Uiteraard is er meteen aangifte bij politie gedaan, deze heeft de zaak in onderzoek.
Wat mensen beweegt om bij een dierenopvang in te breken is een raadsel.
Wie kan nu denken dat er in een dierenopvang geld te halen valt, of dat er dure elektronica te stelen is. Gezien de plaats van poging is het duidelijk dat de inbreker(s) dat wel hadden gehoopt.
Onze dierenopvang is afhankelijk van financiƫle ondersteuning van gemeenten, donateurs en welwillende mensen die de zorg voor dieren willen ondersteunen.

Zoals gezegd hebben de inbreker(s) het gebouw niet kunnen betreden maar de ellende is er niet minder om.
Gelukkig zijn ze ook niet bij de dierenverblijven geweest en zijn er geen dieren de dupe geworden van het geheel.
Onze dierenopvang is dan wel verzekerd tegen inbraak en de materiĆ«le schade wordt wel gedekt,  maar een ieder die weleens "ongewenst bezoek" heeft gehad kent het nare gevoel wat hierdoor ontstaat.Onze dierenopvang is een vluchtheuvel voor dieren die om wat voor redenen dan ook aan hun lot overgelaten zijn.
Dat zou toch een "veilige haven" moeten zijn?
Te schrijnend voor woorden dat we zoiets in de huidige maatschappij mee moeten maken.

beheer stg. Dierenopvang Maasland