Volg ons

Contact

Dierenopvang Maasland

Aengelbertlaan 30
5342 LA Oss
Telefoon: 0412-638497

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.



Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van
11:00 t/m 15:00 uur

Zaterdag van 11.00-16.00 uur

Op zon en feestdagen zijn wij gesloten

Schenk en erfbelasting

Stg. Dierenopvang Maasland opnemen in uw testament.
In een testament kunt u precies vastleggen hoe u wilt dat uw nalatenschap wordt verdeeld. U kunt in uw testament uw hart laten spreken en daarmee een geweldige invloed hebben ons werk. Mocht u tijdens uw leven veel waardering gehad hebben voor het werk dat onze opvang doet, dan kunt u door middel van opname van stg. Dierenopvang Maasland in uw testament ons asielwerk steunen.

Erfstelling of legaat 
Indien u na uw overlijden (een gedeelte van) uw nalatenschap ten gunste van stg. Dierenopvang Maasland wilt laten komen, kunt u hiervoor bij een notaris een beschikking laten opnemen in uw testament. Maakt u een legaat, dan laat u een specifiek bedrag of goed aan onze opvang na. Bij een erfstelling benoemt u onze opvang tot erfgenaam voor een bepaald gedeelte of het geheel van uw nalatenschap.Wat kunt u regelen in uw testament? Wat is in uw situatie de beste manier om te schenken? 
Dit alles is afhankelijk van uw financiële situatie en uw persoonlijke wensen.
De notaris kan u daarover goed informeren.

Geen successierecht
In Nederland is het niet mogelijk om iemand zomaar een erfenis na te laten. Daarover is de ontvanger successierecht verschuldigd. Deze belasting is afhankelijk van de waarde van de erfstelling.
Goede doelen zijn vrijgesteld van successierecht, mits zij een ANBI status hebben.
Stg. Dierenopvang Maasland heeft een ANBI status. 
Als u stg. Dierenopvang Maasland opneemt in uw testament kunt u er dus zeker van zijn dat het gehele bedrag ten goede komt aan de zorg voor onze dieren.